Foreningsjagter

Forenings jagterne afvikles på flg. måde:

Møde sted: Crossklubbens lokaler ved ørsted flugtskydningscenter
Møde tid: Kl. 9.00

Vi mødes kl 9 i Cross klubbens lokaler ved Norddjurs Flugtskydecenter og spiser morgenmad og laver bengæt,
jagtlederen holder en lille parole hvor der vil blive fortalt lidt om dagens jagt.
Når parolen er færdig og morgenmaden er indtaget gør vi os klar til at komme på jagt.
under jagten vil der være mulighed for at købe øl/vand til 10 kr. stk.
Efter jagten vil der vi afhode en parade hvor nedlagt vildt kan købes med hjem til fordelagtige priser.
til sidst bliver der serveret noget mad og fortalt lidt røverhistorier.
Vi forventer at være færdig omkring kl. 15 afhænig af hvor meget der skal drives af.

Priser 2019:
Pris pr. jæger: 150 kr. – der kan KUN betales kontant

Man er forpligtet til at købe det vildt man nedlægger med mindre man kan afsætte det til en af de andre jægere der er med på jagten, afregning af nedlagt vildt foregår på dagen kontant.
Priser for nedlagt vildt:
Sneppen – Gratis
Råvildt – 350 kr.
Resterende vildt – 25 kr. pr. stk.

Medlemmer af Ørsted Jagtforening kan medbringe en gæst på alle vores fællesjagter, ved tilmelding oplyses fulde navn på gæsten.

Datoer for foreningsjagter 2019:

• Forenings jagt nr 1 : 6/10 2019
  • Nyjæger jagt : 27/10 2019